Allente voorlees top 5: Staan en opvallen

 

Voorlezen is leuk én leerzaam. Voorlezen speelt een belangrijke rol in de (taal)ontwikkeling van je kind, bevordert de concentratie en prikkelt de fantasie. Daarom besteden we bij Allente  veel aandacht aan voorlezen. Lees je mee?

‘ Oei! Stapje voor stapje’ van Mack van Gageldonk
Voor de allerkleinsten; De kleine diertjes in dit boek leren allerlei nieuwe dingen. En dat gaat met vallen en opstaan! Oei daar gaat er weer eentje, maar wat doe je als het niet lukt? Opstaan en opnieuw proberen!

Oei! Stapje voor stapje, Mack van Gageldonk | 9789044835557 | Boek -  bookspot.nl


‘Coco kan het! van Loes Riphagen
Vogeltje Coco durft niet te vliegen, Haar moeder probeert haar over te halen. Vliegen lijkt Coco best fijn, maar toch durft ze niet. Totdat mama haar een zetje geeft.  Leeftijd 3 +.

C:\Users\p.dros\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\3CE7B9E3.tmp

‘Het meisje dat nooit fouten maakte’ van Mark Pett.
Isabella heeft nog nooit een fout gemaakt. Ze vergeet nooit haar hamster te voeren, ze draagt nooit verschillende sokken en ze vergeet nooit haar huiswerk te maken. Nadat ze bijna een fout maakt, wordt ze bang dat ze tijdens de toneelvoorstelling een fout zal maken. Dit hartverwarmende verhaal zal ieder perfectionistisch kind laten zien dat het juist belangrijk is om fouten te maken als je iets wilt leren. Leeftijd 4 t/m 8 jaar. 

C:\Users\p.dros\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\1D73F23D.tmp

‘Laat maar los, Koala’ van Rachel Bright
Gewoonte is lekker overzichtelijk en aangenaam. Verandering lijkt eng, maar wat gebeurt er als je uit je comfortzone stapt? `Durf los te laten!’ Gewoontedier De kleine Koala is een gewoontedier. Hij is erg gesteld op zijn plekje hoog in de boom en houdt dingen graag zoals ze zijn. Op een dag gebeurt het ergste wat Koala zich voor kan stellen: zijn boom valt om. Nu moet hij wel loslaten. Zo komt hij erachter dat een verandering niet het einde van de wereld betekent. Laat los, Koala! Laat los, Koala! Niet aan die tak blijven hangen. Laat los, laat je vallen. Wij zullen je vangen!  Leeftijd 3 t/5 jaar.

C:\Users\p.dros\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\DC10DD4F.tmp

'Dappere draak’ van Ines Geudens
Een herkenbaar prentenboek voor grote en kleine mensen om samen te lezen en direct mee aan de slag te gaan. 
Over zelfvertrouwen, geloven in jezelf en in jouw talenten, doorzetten en beetje dapper durven zijn!  Leeftijd 4 t/m 10 jaar.

C:\Users\p.dros\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.MSO\B1685151.tmp

 
Cookie instellingen