De leukste en grappigste uitspraken van 'onze' Allente kids!

Kinderen kunnen je zo heerlijk verrassen met hun uitspraken. Hun logica is vaak bijzonder treffend en soms zelfs verhelderend. Onze medewerkers worden dagelijks getrakteerd op uitspraken van 'hun' praatjesmakers. De leukste hebben we voor je op een rijtje gezet!

Pim vertelt de pedagogisch medewerkers over zijn moeder: Î…Voor mij is het mama, voor jullie tante Carla!"

Buiten rijdt een vrouw op de fiets langs met en zwart-wit hondje in haar mandje. Zegt Sam van 4: "He, ze heeft een koe mee!"
Lune van 3 vertelt dat ze zin heeft in de feestdagen. Wat vindt ze daar zo leuk aan? Zegt ze: "Baxinelichtjes en autonieuw"!

Klaas vertelt dat zijn broer een rapport heeft gekregen. Als gevraagd wordt of het een mooi rapport was, zegt Klaas: "Ja, heel mooi. Het was blauw met rood."

Esmée zegt: "Vroeger, toen ik nog niet was geboren, toen was ik een eitje in mama’s buik." Tatjana trekt haar conclusies: " Dan is jouw moeder een kip!".

Er komt een nieuwe baby op de groep, die Yasmijn heet. Omdat er ook een Yasmine op de groep zit, zegt de pedagogisch medewerker nog eens: Dat is Yasmine en dit is YasMIJN. Waarop Chrissie zegt: "Oh, dus die is van jou!"

Een pedagogisch medewerkers is zwanger en vertelt dit aan de kinderen op de groep. Zegt Sjoerd van 7: "Ben je zwanger geworden voor het thema ‘Alles wat groeit en bloeit’…?"

Koert van 5 laat een harde wind tijdens het eten. He Bah! Zegt Koert: "Ik zei nog dat ie in mijn billen moest blijven, maar hij luisterde niet!"

Ile van 7 weet heel veel over de bevalling van haar broertje te vertellen. "Eerst gingen mijn moeders zwemvliezen doorbreken. En toen kwam er allemaal vruchtvlees uit!"

Tijdens het eten van een soepstengel zegt Vajen: "Mmmmm lekker maar ik “voel” de soep niet!"

Jackson zegt ook tijdens dat eetmoment: "Kijk ik heb een grote soepstengel"! Waarop Vajen haar soepstengel in tweeën breekt en zegt: "Kijk ik heb 2 grote soepstengels!"
Cookie instellingen