Langedijker Run

11 juni 2023

Ren mee met de kidsrun!

Onderdeel van de Langedijker Run.

Doe je mee met de kidsrun?
Inschrijven kon tot 22 mei. Op de dag zelf kan je je nog aanmelden bij Restaurant De Burg in Noord-Scharwoude.
  • 800 meter om 13.00 uur (3-6 jaar)
  • 1200 meter om 13.20 uur (7-12 jaar)
Dorpsstraat 574
Noord-Scharwoude

Er is tevens een Allente kids-plein waar kinderen meer dingen kunnen doen, zoals spelletjes spelen, zich op een springkussen uitleven of een ‘plakplaatje tattoo’ van Lenny op de arm zetten. Iedereen is van harte welkom op dit plein, ook al doe je niet mee met de run.

Rennen voor een goed doel
De Langedijker Run wordt georganiseerd door Team Langedijk om geld in te zamelen voor een aantal goede doelen. De opbrengst van de kidsrun gaat naar de Kanjerketting, voor kinderen met kanker. Op de opvang locaties zullen we verschillende acties uitvoeren om zo veel mogelijk geld op te halen voor dit mooie doel. 

Samen naar de start
Vindt uw kind het leuk om mee te doen met deze sportieve uitdaging? Het gaat niet om winnen, maar meedoen en samen de finish halen is al een hele leuke prestatie. Meld uw kind aan vòòr 21 mei voor een gratis startnummer op naam. Op de dag van de run ligt dit startbewijs klaar restaurant De Burg. Het Allente t-shirt kunt u ophalen bij het Allente kidsplein. Het is wel de bedoeling dat uw kind dit t-shirt na de run weer inlevert, zodat we deze (uiteraard gewassen) weer voor andere evenementen kunnen gebruiken. Bij het inleveren van het shirt ontvangen de kinderen een leuke goodie.
Tijdens de run lopen medewerkers van Allente mee en begeleiden de kinderen naar de finish. U bent ook welkom om zelf ook mee te lopen met uw kind(eren).
Kinderen die niet op de opvang zitten maar school zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 
Cookie instellingen