Opvang gesloten

24 december 2021
Allente opvang niet open op 24 en 31 december
De laatste weken hebben onze collega’s veel extra gewerkt en is de werkdruk hoog. De verlofaanvragen kunnen wij door de krappe groepsbezettingen vaak niet honoreren. Wij hebben daarom in afstemming met de oudercommissies en de ondernemingsraad besloten om alle opvanglocaties en het Centraal Bureau op vrijdag 24 en vrijdag 31 december te sluiten. Als u reguliere opvang heeft op deze dagen, krijgt u deze uren uiteraard gecrediteerd. Dit wordt verrekend met uw factuur van december 2021.
 
Wij vinden het uiteraard erg vervelend om dit besluit aan u als ouder te moeten mededelen. We hebben echter voor deze oplossing gekozen om onze opvang medewerkers vrij te kunnen geven in de feestdagenperiode en op deze manier de continuïteit in onze opvang te borgen.
 
Met uitzondering van de twee genoemde sluitingsdagen is de opvang gewoon open in de kerstvakantie en is uw kind van harte welkom als u op deze dagen reguliere opvang heeft. Weet u nu al dat uw kind niet gaat komen in de kerstvakantie? Dan helpt u enorm om deze dag(en) af te melden in de Ouderapp. Naast de reguliere opvang is het helaas niet mogelijk om extra dagen aan te vragen voor de periode van 20 december t/m 7 januari.
Cookie instellingen