Santa Run HHW

10 december 2023 om 00:00

Doe mee met het leukste evenement van december: De Santa Run Heerhugowaard op zondag 10 december 2023!


De Santa Run Heerhugowaard wordt georganiseerd door Rotary Dijk en Waard en speelt zich af rond Coolplein in Heerhugowaard. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij dit jaar partner zijn van de SantaRun 2023! Honderden deelnemers, verkleed als kerstman lopen of rennen een vast parcours. De pakken worden beschikbaar gesteld en mag je houden! De KidsRun is 600 of 1200 meter. Alles op eigen tempo!

De kinderen van Allente kunnen zich gratis inschrijven voor de Kidsrun!

Goed doel
De Santa Run is een gezellig feest voor zowel deelnemers als bezoekers, waarbij de opbrengst wordt geschonken aan twee goede doelen. Dit jaar is dat de Stichting EHBO Heerhugowaard die we van nieuwe verbandkoffers en jassen gaan voorzien. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting Rocking Up X-mas. Deze Stichting zorgt rond kerst dat vele gezinnen, die een moeilijke periode doormaken en veelal afhankelijk zijn van de voedselbank, worden verrast met een luxe kerstpakket. Zo’n 100 gezinnen in Dijk en Waard laten we weten dat ze er niet alleen voor staan en dat ze voor even hun zorgen laten vergeten zodat ze kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is.

Behalve dat het voor jezelf hartstikke leuk is om mee te doen, komen er vast ook mega veel mensen met je mee om naar je kijken en je aan te moedigen! Het is gewoon een beregezellige middag! Als beloning wacht er in ieder geval een gave medaille, zijn er mooie bekers te winnen en krijg je natuurlijk een warm onthaal bij de finish!

Mis het niet want vol=vol.

Voorlopig programma Kidsrun:
13.30  Warming- up Santa Kidsrun
13.45  Santa Kidsrun 3-7 jaar (0,6 km)
14.05  Santa Kidsrun 8-12 jaar (1,2 km)
14.30  Prijsuitreiking Santa Kidsrun

Voor meer informatie kijk op www.santarundijkenwaard.nl
Cookie instellingen