Missie en Visie

Missie 
Allente staat voor de ontwikkeling van kinderen en laat hun talenten groeien. 
Allente biedt kinderen een veilige en vertrouwde omgeving waarin ze zichzelf kunnen zijn en waar ze gezien en gehoord worden.  

Allente stelt ouders/verzorgers in staat om werk, zorg, opvoeding en educatie te combineren. 

Kansengelijkheid, plezier, inclusie en een kansrijke omgeving staan centraal binnen onze community waarin alle betrokkenen om het kind heen staan in het kader van opvoeden en leren. 

Visie 
Allente geeft kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en om hun talenten te laten groeien, onderweg op hun reis naar de toekomst. De kinderen staan na hun Allente periode zelfverzekerd in de maatschappij waarin ze van grote waarde zijn in de veranderende samenleving. 

De grenzen tussen opvang en onderwijs vervagen. We ontwikkelen alle locaties tot Integrale Kindcentra (IKC) en de kernwaarden van Allente zijn de basis van ons handelen. Binnen onze kindcentra is er ruimte voor diversiteit en eigenheid, passend bij de omgeving en populatie van het kindcentrum. 

Allente is als een regenboog: een breed scala aan kleuren, met de ruimte om samen creatief nieuwe kleuren te mengen en zo weer nieuwe kansen te bieden voor kinderen en medewerkers. 
 

Ontwikkeling, samenwerken, veiligheid, (zelf)vertrouwen en plezier!

Cookie instellingen