Allente Back-to-school fietstocht

De kinderen van de Allente scholen waren er echt aan toe om weer een keer wat leuks te doen met elkaar. Maar liefst 250 kinderen én hun ouders deden mee met de actieve Allente Back-to-school-fietstocht op zaterdagmiddag 4 september.

De kinderen konden van en naar alle Allente scholen in Heerhugowaard fietsen en op ieder schoolplein werd een activiteit aangeboden. Ze konden zich o.a. laten schminken, ravotten op een gave stormbaak en meedoen met een speurtocht voor extra prijzen. 

Bij de start kreeg ieder kind gratis een leuke Allente tas met verschillende kortingsbonnen, wat lekkers en een leuke sleutelhanger. Met een stempelkaart konden ze per bezochte school stickers verzamelen en hoe meer scholen bezocht. des te meer kans op mooie prijzen. IKC Sint Joseph had zich geïnstalleerd bij De Bolle Buik, omdat de school teveel uit de route lag. Alle kinderen van de fietstocht mochten zich uitleven in de speeltuin. Bij IKC De Poolster werd Lenny, de Allente mascotte geïntroduceerd; het Allente vogeltje van het logo. Het was een zeer geslaagde middag met prachtig weer en een hele goede sfeer. 

Alle kinderen en ouders die geweest zijn willen we graag bedanken voor hun deelname, mede dankzij jullie werd deze fietstocht een groot succes!
Cookie instellingen