De Koolvlet

De Koolvlet is een school die bekend staat om haar energie en enthousiasme. Gehuisvest in een prachtig multifunctioneel gebouw, streven wij ernaar om leerlingen gelukkig te maken en hen de kans te geven om te schitteren en trots te zijn op hun prestaties. Ons toegewijde team zet zich in vanuit een diepe passie voor onderwijs en streeft naar een goede sfeer en hoge kwaliteit.

Bij De Koolvlet geloven we dat het welbevinden van leerlingen de basis vormt voor hun ontwikkeling. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin leerlingen zich veilig, gewaardeerd en ondersteund voelen. Door aandacht te besteden aan hun welzijn, creëren we de ideale omstandigheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Het betrokken team van De Koolvlet staat klaar om leerlingen te begeleiden en te ondersteunen op hun leerreis. We streven ernaar om een goede relatie op te bouwen met elke leerling, zodat we hen echt leren kennen en begrijpen. Op die manier kunnen we individuele behoeften herkennen en gepersonaliseerde begeleiding bieden die aansluit bij de specifieke uitdagingen en ambities van elke leerling.

Graag heten we u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze directeur, Esther van Dortmont, via 0226 344 760 of de[email protected]

De Koolvlet
Keppelsloot 8
1721 HJ Broek op Langedijk
0226 344 760

www.dekoolvlet.nl
Cookie instellingen