De Phoenix

Openbare daltonschool De Phoenix, met vestigingen in zowel Broek op Langedijk als Sint Pancras, is een onderwijsinstelling die zich richt op het bieden van daltononderwijs in een vertrouwde en stimulerende omgeving.

Bij De Phoenix staat het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van kinderen centraal, waarbij er aandacht wordt besteed aan zowel de cognitieve als de sociale ontwikkeling. De school werkt volgens de daltonprincipes, wat betekent dat er ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van de leerlingen. Door het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn, zorgt De Phoenix voor een goede basis voor de toekomst van uw kind.

De Peutertuin is een onderdeel van de openbare daltonschool De Phoenix in Sint Pancras. In de Peutertuin draait alles om ontdekken, leren, samen spelen en plezier maken. Bij BSO Spijtebijt organiseren ze diverse activiteiten die aansluiten bij de interesses en behoeften van de kinderen. Knutselen is een geliefde bezigheid, waarbij kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun handvaardigheid kunnen ontwikkelen.
 
Graag heten wij u en uw kind welkom op één van onze locaties voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken via de button op de website van de Phoenix of via onderstaand telefoonnummer.
 
Broek op Langedijk Sint Pancras
Keppelsloot 6
1721 HJ Broek op Langedijk
0226 313 821
Pluvier 2
1834 XJ Sint Pancras
072 707 80 35

www.dephoenix.nl
Cookie instellingen