De Wijde Veert

Op openbare basisschool De Wijde Veert staat de veiligheid en het welzijn van uw kind centraal. Wij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin elk kind zich gekend en gewaardeerd voelt. Met ons onderwijs in nabijheid benaderen we elk kind op een persoonlijke manier, zodat we kunnen inspelen op hun individuele behoeften en talenten.

Onze school heeft een sterke reputatie opgebouwd wat betreft uitstekende onderwijsresultaten. Door gebruik te maken van moderne leermiddelen en innovatieve onderwijsmethoden, zorgen we ervoor dat onze leerlingen worden uitgedaagd en gemotiveerd.

Naast academische prestaties hechten we ook veel waarde aan de sociale en emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. We creëren een warme sfeer waarin respect, samenwerking en positieve relaties centraal staan. Ons team van toegewijde professionals is altijd betrokken en staat klaar om te ondersteunen waar nodig. We werken samen met ouders om een sterke band tussen school en thuis te bevorderen, omdat we geloven dat een goede samenwerking essentieel is voor het welzijn en succes van het kind.

Gelegen in het Palet in Noord-Scharwoude, bieden we een naadloze overgang van kinderopvang naar basisonderwijs. Zo zitten in het Palet ook kinderopvang de Pettevlet, peuteropvang het Peuterpalet en BSO Ziezo.

Op de website vindt u algemene informatie. Graag heten we u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze directeur, Paul Edelschaap, via 0226 340 827 of [email protected]

De Wijde Veert
Platte Ven 44
1723 AB Noord-Scharwoude
0226 340 827

www.dewijdeveert.nl
Cookie instellingen