IKC De Poolster

Op IKC De Poolster hanteren we de vijf daltonkernwaarden als basis voor ons onderwijs: Vrijheid en verantwoordelijkheid, Zelfstandigheid, Samenwerken, Reflectie en Effectiviteit. We moedigen kinderen aan om oplossingsgericht, kritisch en creatief te leren denken. Ons doel is om een prettige en pedagogische omgeving te creëren waarin uw kind zich geborgen en veilig voelt, en waar elk kind welkom is.

Binnen ons IKC worden onderwijs, peuteropvang en buitenschoolse opvang gecombineerd op één fysieke locatie. Dit betekent dat kinderen van 2-12 jaar gedurende de dag naar onze school kunnen komen om te leren, spelen, zich te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Door deze integratie kunnen kinderen een naadloze overgang ervaren tussen verschillende leeftijdsfasen en een continuüm van zorg en ondersteuning ontvangen.

Wij hechten veel waarde aan een respectvolle en open communicatie tussen kinderen, leerkrachten en ouders. Door elkaar met respect te behandelen, zorgen we voor een positieve en inclusieve omgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat kinderen met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Graag heten we u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze directeur, Bianca Veldman, via 072-57 148 72 of [email protected]

IKC De Poolster
Plutolaan 2a
1702 CB Heerhugowaard
072 57 148 72

www.ikcdepoolster.nl
Cookie instellingen