IKC Oudkarspel

IKC Oudkarspel is een onderwijsinstelling die bekend staat om haar benadering van "onderwijs is nabijheid". Bij ons op school hechten we veel waarde aan het creëren van een vertrouwde sfeer en het betrekken van leerkrachten, zodat onze leerlingen optimaal kunnen groeien en bloeien. We geloven dat wanneer leerlingen zich veilig en ondersteund voelen, ze beter in staat zijn om te leren en hun volledige potentieel te benutten.

In IKC Oudkarspel is Stichting Kanz gevestigd. Stichting KanZ is een jonge organisatie die staat voor vernieuwing,  betrokkenheid en kleinschalige zorglocaties. Onze zorg is voornamelijk gericht op ontwikkeling en inclusie. Door onze unieke samenwerking met het reguliere onderwijs in onze regio kunnen wij, naast zorg, een passend en inclusief onderwijsaanbod bieden binnen het reguliere basisonderwijs, voor kinderen met een (meervoudige) beperking.

Naast onderwijs en zorg biedt IKC Oudkarspel ook andere faciliteiten. BSO de Bontebaai, kinderdagopvang de Minibaai en peuteropvang de Kleine Baai biedt opvang voor peuters, Deze voorzieningen dragen bij aan een compleet aanbod van onderwijs en opvang binnen het IKC Oudkarspel.

Graag heten we u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze directeur, Ariane Breimer, via 0226 343 131 of [email protected]

IKC Oudkarspel
Voorburggracht 423
1724 NZ Oudkarspel
0226 343 131

www.ikc-oudkarspel.nl
Cookie instellingen