IKC Sint Joseph

IKC Sint Joseph is een school die bekend staat om haar aanpak waarbij leerlingen worden gestimuleerd om zelfstandig keuzes te maken en actief in contact te staan met anderen en hun omgeving. Het onderwijs op onze school is gericht op het betrekken van de omgeving bij het leerproces, zodat leren en persoonlijke groei hand in hand gaan. We hechten veel waarde aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wij creëren een omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige individuen met een brede kennis en sociale vaardigheden. We geloven dat door actief te leren en betrokken te zijn bij de wereld om hen heen, kinderen de beste voorbereiding krijgen op hun toekomst.

Binnen ons Integraal Kindcentrum (IKC) bieden we ook peuteropvang aan, genaamd De Ukkehut. Dit betekent dat we ook jongere kinderen verwelkomen en hen een veilige en stimulerende omgeving bieden. In De Ukkehut worden peuters opgevangen en begeleid, waarbij ook aandacht wordt besteed aan hun ontwikkeling en voorbereiding op de basisschool.

Op de website vindt u algemene informatie. Graag heten we u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze directeur, Frans van der Gevel, via 072 57 153 14 of [email protected]

Sint Josephschool
Rozenhoutstraat 3
1704 CD Heerhugowaard de Noord
072 57 153 14

www.stjosephdenoord.nl
Cookie instellingen