IKC Waterrijk

Bij IKC Waterrijk staat het bouwen aan de toekomst centraal. We zijn een gezellige school en ons belangrijkste doel is het bevorderen van de talentontwikkeling van kinderen. Met de basisschool, opvang en ouders werken we samen aan de optimale ontwikkeling van ieder kind.

Onze school biedt een modern en uitdagend onderwijsprogramma dat gericht is op de behoeften van kinderen in de 21e eeuw. We stimuleren hun nieuwsgierigheid, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Daarnaast leggen we nadruk op het aanleren van sociale vaardigheden en het ontwikkelen van een positieve groepscultuur.

Binnen ons IKC werken we nauw samen met peuteropvang de Ottertjes en buitenschoolse opvang (BSO) Wiplala. Op die manier zorgen we voor een naadloze overgang tussen de verschillende opvang- en onderwijsvormen. We geloven dat een geïntegreerde aanpak bijdraagt aan een stimulerende leeromgeving voor kinderen.

Graag heten we u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur, Corinne van Leeuwen, via 0226 315 206 of [email protected]

IKC Waterrijk
Schoolstraat 29
1723 AA Noord-Scharwoude
0226 315 206

www.ikcwaterrijk.nl
Cookie instellingen