Paus Johannesschool

De Paus Johannesschool is een onderwijsinstelling die haar naam ontleent aan een inspirerend voorbeeld: de paus Johannes. Bij PJS streven we ernaar om ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid te bieden, net zoals onze naamgever dat heeft voorgedaan. Binnen ons leerstofjaarklassensysteem stimuleren we de individuele ontwikkeling van elk kind op zijn of haar eigen niveau. Ons doel is om kinderen zowel cognitief als sociaal te laten groeien.

Bij PJS geloven we dat onderwijs niet alleen draait om het vergaren van kennis, maar ook om het cultiveren van karaktereigenschappen die een positieve impact hebben op de samenleving. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin kinderen kunnen bloeien, zowel academisch als persoonlijk, en waarin ze zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Ons schoolgebouw biedt niet alleen ruimte voor onderwijs, maar herbergt ook een buitenschoolse opvang genaamd 'Muizenhol'. Hier kunnen kinderen na schooltijd terecht voor een veilige en leuke omgeving waarin ze kunnen ontspannen en nieuwe activiteiten kunnen ontdekken. We streven ernaar om een naadloze overgang te creëren tussen de schooldag en de buitenschoolse opvang, zodat kinderen zich continu kunnen blijven ontwikkelen.

Graag heten we u en uw kind welkom op onze school voor een persoonlijke rondleiding en informatie op maat. U kunt hiervoor een afspraak maken via 072 56 430 23 of [email protected]

Paus Johannesschool
Sperwer 1
1834 XN Sint Pancras
072 56 430 23

www.pausjohannesschool.nl

Cookie instellingen