Kinderdagopvang

Heeft u kinderopvang nodig in Langedijk of Heerhugowaard voor uw kind van 0-4 jaar, terwijl u zelf moet werken? U kunt uw kind met een gerust hart brengen bij één van onze kinderdagverblijven. Onze pedagogisch medewerkers zijn zeer betrokken, sluiten zoveel mogelijk aan op het ritme van thuis en bieden professionele opvoedondersteuning. Er is veel aandacht voor spelen, sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke aandacht. Uw kind ziet steeds een bekend gezicht en daardoor krijgt uw kind een geborgen en veilige omgeving aangeboden. 

Onze kinderdagverblijven liggen verspreid over de gemeente Dijk & Waard. Zo hebben wij een kinderdagverblijf in:

Afhankelijk van de locatie werken wij  met verticale en/of horizontale groepen. Bij Twiddel en de PetteVlet hebben wij ook een 3+ groep. 

Positieve benadering voor een positief respons

Onze pedagogische meerwaarde ligt met name in het stimuleren van de ontwikkeling van het kind in al haar facetten. Kinderen maken op jonge leeftijd kennis met andere kinderen en leren met hen te spelen. Zo leren zij te delen met anderen en ook andere verzorgers te vertrouwen. Deze basis is van grote invloed op hun verdere (sociale) ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om kinderen positief te bekrachtigen, omdat kinderen (en uiteraard niet alleen kinderen) een positieve respons geven op een positieve benadering.
 

Ieder kind is welkom

Onze deuren staan open voor alle kinderen die kinderopvang nodig hebben, ongeacht levensovertuiging, herkomst of levenswijze. Ook kinderen met een lichamelijke of fysieke beperking zijn bij ons welkom, voor zover de begeleiding van deze kinderen binnen onze mogelijkheden ligt.
Bij kinderen waarbij de ontwikkeling anders verloopt, wordt samen met de ouders en eventueel samenwerkende instanties als Parlan (Alert4You), het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), MEE, een individueel ontwikkelingsplan opgesteld.

U kunt bij ons terecht voor hele dagopvang of voor flexibele opvang. Wij bieden u een jaarcontract van 52 weken.

Voor informatie over de kosten kunt u gebruik maken van onze rekenhulp of contact opnemen met afdeling Planning & Plaatsing, telefoon 0226-320208, keuzetoets 1.

Een overzicht van de locaties vindt u ook onder de pagina 'Locaties'.
Aanmelden voor kinderopvang in Langedijk of Heerhugowaard kunt u doen via de button bovenaan de pagina.

Cookie instellingen