Stages

Zoek je een uitdagende en leerzame stage in de kinderopvang of basisschool? Dan ben je bij Allente aan het juiste adres!
 

Kom ervaring opdoen bij Allente

Wij bieden studenten graag de mogelijkheid om bij ons kennis te maken met het beroepsveld en om werkervaring op te doen. Allente biedt binnen alle werksoorten inspirerende, leerzame en leuke stageplaatsen aan. Als stagiair ondersteun je de pedagogisch medewerker of leerkracht en kun je het vak leren.

Welke stageplekken bieden we in de opvang?
  • Wij bieden de volgende stageplaatsen aan: Beroepsopleidende (BOL)  Pedagogisch werk niveau 3 & 4
  • Beroepsbegeleidende (BBL)
  • Sport en bewegen
  • HBO opleidingen zoals (SPH en pedagogiek)
  • Korte stages & helpende Welzijn niveau 2
Erkend leerbedrijf
Elk jaar zijn er veel stagiaires die bij Allente stage willen lopen. We zijn dan ook al jaren een erkend leerbedrijf. De meeste stageplaatsen bij Allente zijn voor studenten die een opleiding tot Pedagogisch Werker in de Kinderopvang (niveau 3 en 4) volgen. Volg je de dagopleiding aan het Horizon college Alkmaar of aan ROC Den Helder of Schagen? Dan zorgt de opleiding dat je bij ons wordt geplaatst.

Snuffelstage
Zoek je een bedrijf voor een korte stage om je te oriënteren op de kinderopvang als toekomstig werkveld? Ook dat kan bij Allente. Bijvoorbeeld als je in de 4e klas van het VMBO zit en een snuffelstage zoekt.

Interesse?
Heb je interesse in een stageplaats bij de opvang van Allente? Stuur dan een email met motivatie naar [email protected]  
Heb je interesse in een stageplaats in onderwijs? Dan kan je contact opnemen met de desbetreffende school.
Cookie instellingen