BBL-opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4

Maak je volgende stap in de kinderopvang bij Allente

In samenwerking met het ROC Kop van Noord-Holland biedt Allente een werkervaringsplaats aan om je te specialiseren tot Pedagogisch Medewerker in een kindcentrum op mbo-4 niveau.
 

Wat houdt de opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker in?

Ben je in het bezit van een mbo-3 of mbo-4 diploma en wil je werken en leren combineren? Schrijf je dan in voor deze opleiding bij het ROC Kop van Noord-Holland. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd in Schagen. Het praktische gedeelte kun je leren op een van de locaties van Allente.

Dit is een verkort BBL-traject met loonwaarde voor minimaal 16 uur per week en duurt:
  • 9 maanden, als je al werkzaam bent in de kinderopvang of de zorg; 
  • 12 maanden, als je werkzaam bent in een andere sector. 
Daarnaast volg je dus lessen op het ROC Kop van Noord-Holland in Schagen. 
Als je al een diploma hebt in de kinderopvang op mbo-3 niveau dan ga je één dag in de week en één avond in de vier weken naar school, en duurt de opleiding 9 maanden. 
Heb je een ander diploma, dan ga je de eerste 10 weken twee dagen per week (16 uur) naar school en daarna hetzelfde aantal uren als hierboven genoemd. De opleiding duurt dan voor jou 12 maanden. 
De opleiding start eind augustus 2021. 
 

Solliciteren?

Wil je bij Allente jouw werkervaring opdoen? Stuur dan je motivatie en cv naar [email protected]  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Dros op het onderstaande nummer:
0648573704
Je kunt reageren tot 27 april 2021.
 

Meer weten?

Woon de digitale informatieavond bij op dinsdag 13 april 2021 om 19.00 uur. Je kan je aanmelden per e-mail: [email protected]

Cookie instellingen