Zwemles bij de BSO

Langedijk, waterrijk. Dit spreekt al voor zich: water speelt in onze omgeving een grote rol. Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. En een ideale oplossing is dat u de zwemles kunt combineren met buitenschoolse opvang. Zo heeft u daar verder geen omkijken naar. U hoeft alleen zwemkleding en een handdoek aan uw kind mee te geven.

EasySwim methode bij De Zwemstudio 
Allente biedt zwemles aan in samenwerking met De Zwemstudio in Broek op Langedijk. De Zwemstudio bevindt zich, samen met o.a. De Geus Sport, De Broekerberg en Restaurant Broeq in het herkenbare pand aan de Bijlestaal 64. De Zwemstudio maakt gebruik van de EasySwim methode. Uw kind start dan meteen in het diepe met een EasySwim drijfpak. Dit sluit goed aan op de motorische ontwikkeling van jonge kinderen én hun hoge bewegingsdrang. Met het EasySwim drijfpak voelen kinderen zich ook daadwerkelijk veiliger én hebben ze de volledige bewegingsvrijheid om alle ervaringen die ze opdoen zo natuurlijk mogelijk te laten zijn.

De Zwemstudio instructeur geeft veelal les vanuit het water.  Ook de leidster van Allente assisteert op de kant of in het water als dit gewenst is. Voor een optimale verbondenheid zwemt uw kind iedere week in hetzelfde groepje. Door middel van stuurkaarten is de lesgever hierbij in staat uw kind goed te helpen op zijn of haar eigen niveau. Ook krijgt uw kind de vrijheid om zowel zelfstandig als samen met anderen te werken.

Door het aanbieden van betekenisvolle oefenstof kunnen de instructeurs, zeker in combinatie met een rijke leeromgeving die hierop is afgestemd, kinderen prikkelen en uitdagen om te ontdekken en te leren.
 
Wanneer is de ZwemBSO bij De Zwemstudio?
De ZwemBSO bij De Zwemstudio in Broek op Langedijk is op dinsdag en donderdagmiddag van 15.45 tot 17.45 uur. Tussendoor is er een pauze, en krijgen de kinderen wat drinken en een koekje. Ouders mogen elke week vanaf 17.30 uur komen kijken.
 
Interesse?
Heeft u interesse in Zwemles via de BSO van Allente? Bel Sarah van de afdeling Planning en Plaatsing en bespreek met haar de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Ze is bereikbaar van maandag t/m woensdag van 08.30 tot 17.00 uur: 0226-320208 (keuzetoets 1).
Cookie instellingen