Uw feedback

Ideeën en feedback

Allente is continue bezig om goede kwaliteit te bieden. Ons doel is om zowel ouders als kinderen tevreden te stellen en te houden. Als u een idee heeft of ons terugkoppeling over de opvang wilt geven, horen we dat graag. Dat kunt u doen middels dit formulier.
Idee- en feedbackformulier
 

Een review achterlaten over Allente

Wilt u een review schrijven over Allente? Dat waarderen we enorm! Uw feedback kan anderen ook helpen en meer informatie geven over onze locaties en diensten. Dank alvast voor de genomen moeite! 

Klik hier om een review achter te laten
 

U neemt afscheid van Allente

Allente heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. We werken continue aan de verbetering van onze diensten. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de opvang zo goed en prettig mogelijk te verzorgen. U bent net gestopt met de opvang bij Allente. Graag vernemen we uw ervaring met de opvang. Heeft u een paar minuten tijd om een aantal vragen te beantwoorden?
Exitformulier


Klachtenregeling en klachtenformulier

De opvang binnen Allente heeft in het kader van de Wet kinderopvang een klachtenregeling opgesteld. Als u een klacht heeft over de opvang binnen Allente, wil de organisatie deze zo zorgvuldig mogelijk behandelen. Wij zien uw klacht als een advies om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.
U vindt hier de klachtenregeling van Allente.
Wilt u een klacht indienen? Dat kan met dit Klachtenformulier
Cookie instellingen